Stel je eigen kast samen | Kant-en-klaar geleverd

Betalen

Wanneer je een bestelling op De Balkonkast wil plaatsen, heb je verschillende opties om de betaling aan ons te voldoen. Zo kun je betalen met iDeal, een vooruitbetaling, creditcard, Paypal en je kunt achteraf betalen op factuur.

iDeal
Kies voor de meest gekozen betaalmethode iDeal als je het bedrag eenvoudig en snel wilt overmaken. Wanneer je voor iDeal kiest, word je omgeleid naar de vertrouwde en veilige betalingsomgeving van jouw bank. Hier kun je via internetbankieren het bedrag van je bestelling overmaken.

Vooruitbetalen per bank
Betaal je liever niet met iDeal? Dan kun je jouw bestelling vooraf betalen via een bankoverschrijving. Na het plaatsen van jouw bestelling, ontvang je een e-mail van onze betaalpartner Mollie met daarin de betaalinstructies. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, zullen we jouw bestelling in behandeling nemen.

PayPal
Heb je een PayPal-account? Dan kun je ook bij ons terecht. Met Paypal kun je, net als met een creditcard, verzekerd betalen. Voor PayPal-betalingen wordt er een bedrag van €0,99 in rekening gebracht.

Creditcard
Ben je in het bezit van een creditcard? Ook hiermee kun je jouw bestelling veilig en verzekerd betalen op DeBalkonkast.nl. Wij accepteren betalingen van verschillende soorten creditcards, waaronder Maestro, Visa en American Express.