Stel je eigen kast samen | Kant-en-klaar geleverd

Retourneren

Mocht je een product toch retour wil sturen, wellicht omdat het toch niet bevalt of misschien is er een andere reden. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 30 dagen retour te melden/te annuleren. Daarna heb je nog 14 dagen om het product aan ons terug te sturen. Retourneren is op eigen kosten zoals vermeld staat in onze algemene voorwaarden.

Wil je een product retourneren, stuur ons dan een e-mail met je ordernummer, gegevens en reden van retournering. Dit kan via info@debalkonkast.nl.

We nemen dan zsm contact met je op om een retourafspraak te maken.

Bewaar je product voor retourzending goed

Mocht het product beschadigd zijn dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour in goede staat is.

Wanneer is mijn retour verwerkt?

Wij streven ernaar om je retourzending binnen 5 werkdagen nadat we het product hebben opgehaald te verwerken en zodra dit het geval is ontvang je gelijk een bevestiging.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na verwerking van de retour teruggestort op de rekening waarmee jij hebt betaald.

Beschadigd bij ontvangst?

Wanneer een product beschadigd is bij ontvangst, vragen we je om zo snel mogelijk contact op te nemen met ons: info@debalkonkast.nl. Wij verzoeken je om een foto te sturen van het beschadigde, een omschrijving van de schade en je bestelgegevens.