Stel je eigen kast samen | Kant-en-klaar geleverd

Zakelijk

Bij De Balkonkast bieden we een ruim assortiment aan balkonkasten, tuinkasten en plantenbakken voor zakelijke doeleinden. Bijvoorbeeld plantenbakken voor op kantoor, winkel of evenement. En kasten voor nieuwbouwprojecten en (balkon)renovaties.

Projectontwikkelaars/woningcorporaties

Op zoek naar mooie en duurzame opslagruimtes voor buiten? Neem contact met ons op over de mogelijkheden tot op maat gemaakte balkonkasten en plantenbakken. Hierin is veel mogelijk en we nemen de opties graag met je door.

VvE’s

Ben je onderdeel van een Vereniging van Eigenaren (VvE) en heb je ideeën om collectief met andere VvE-leden de balkons of tuin(en) aan te pakken? Neem contact met ons op hoe wij jouw kunnen helpen met een uniform aangezicht, aantrekkelijke kortingen en service.

Maatwerk

Als je geïnteresseerd bent in onze producten, kun je eenvoudig contact met ons op te nemen. We vertellen graag meer over onze producten, ervaringen en mogelijkheden voor maatwerk. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om u te voorzien van de juiste informatie over onze producten en diensten.

Meer weten? Vul dan hier onder het contactformulier in.