Stel je eigen kast samen | Kant-en-klaar geleverd

Garantie

Wij garanderen dat onze producten vrij zijn van gebreken die je redelijkerwijs bij normaal gebruik zouden kunnen verwachten. Indien er toch gebreken optreden, zullen wij naar onze keuze het product repareren of vervangen. De garantie vervalt indien de koper het product heeft gewijzigd of heeft laten repareren door derden. Klachten dienen binnen 7 dagen na ontdekking schriftelijk te worden gemeld. De Balkonkast geeft 1 jaar garantie op haar producten na levering.


Wij zijn niet aansprakelijk voor indirecte schade (zoals gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade door bedrijfsstagnatie).

Er wordt gewerkt met verschillende houtsoorten. Hout staat er om bekend dat het werkt onder verschillende temperatuurverschillen. Wanneer je dus een product bij ons besteld en deze in je huis of tuin zet, kan het product na verloop van tijd grijs worden (vergrijzen), verkleuren, krimpen en uitzetten. We hebben natuurlijk te maken met een natuurproduct. De Balkonkast is hiervoor niet aansprakelijk.

Lees meer over hoe je onze balkon- en tuinkasten en plantenbakken goed en duurzaam onderhoud in onze blog.