Stel je eigen kast samen | Kant-en-klaar geleverd

Plantenbak & bloembak

Plantenbakken zijn ideaal om je tuin, balkon of terras een mooiere uitstraling te geven. Onze houten plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zoals ine verschillende lagen, luxe horizontale of verticale latten of als moestuintafel of oppottafel. Wij hebben daarom altijd wel een mooie houten plantenbak passend bij uw buitenruimte.  Elke plantenbak wordt met zorg handgemaakt in onze werkplaats in Emmen en door alleen de beste materialen te gebruiken is elke staat elke plantenbak garant voor een kwalitatief en duurzaam product, welke vele jaren mee gaat. Deze kwaliteit zie je terug in zowel de constructie als de afwerking. Een maatwerk houten plantenbak is ook mogelijk. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Neme hiervoor gerust contact met ons op.

Houten plantenbak onderhouden

Houten plantenbakken geven een natuurlijke uitstraling. Daarnaast hebben ze het voordeel dat als het koud is ze niet bevriezen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld stenen plantenbakken of potten, waardoor bij bevriezing het vocht in de pot uitzet en kan leiden tot barsten. Wel hebben bloemen en planten in houten bakken wat meer water nodig dan planten in de vaste grond. En bij harde wind of storm is het aan te raden de plantenbakken binnen te zetten of beschut weg te zetten. Wij bieden ook de optie aan om onze grote plantenbakken van wieltjes te voorzien. Zo zet je ze nog makkelijker weg. Wil je de levensduur van jouw plantenbak verlengen? Behandel hem dan met een mooie beits die ervoor zorgt dat het hout een natuurlijke kleur krijgt en goed beschermd blijft.

Bloembak voor buiten

Onze houten bloembakken zijn ideaal om in het voorjaar bloembollen in te planten. Door de verschillende hoogtes kun je ze een prominent plekje geven in je tuin of op je balkon of terras. Zo fleur je je balkon eenvoudig op! Al onze houten bloembakken worden kant-en-klaar afgeleverd. Je hoeft ze zelf dus niet in elkaar te zetten. Met andere woorden, je kunt ze meteen vullen met bloemen, bloembollen of andere soortige beplanting. Een ware blikvanger op je balkon of terras. Daarnaast zijn houten bloembakken zijn ook geschikt voor het kweken van allerlei fruit en groenten. Zoals aardbeienplanten, tomatenplanten, en allerlei kruidenplantjes. Het waterdoorlatende folie in onze bloembakken is speciaal gekozen om de bloei en levensduur van de planten en bloemen te verlengen. En onze bloembakken zijn gemaakt van geïmpregneerd Douglashout waardoor je ze het gehele jaar door buiten kan laten staan.

Bloembak voor binnen

Gevulde bloembakken vol bloeiende planten en bloemen geven niet alleen kleur en sfeer aan je tuin, maar ook binnen. In de hal, patio of kantoorruimte. Want is werken in een kantoorruimte met veel groen niet veel fijner? Onze houten bloembakken zijn de oplossing om voor een sfeervolle, groene kantoorruimte te realiseren. Ze zorgen er daarmee dan er pas echt sprake is van een kantoortuin. Je kunt kiezen welke bloem je in de bak zet, uiteraard rekening houdend met de plek (zonlicht/schaduw). Is het onderhoud lastig? Overweeg dan om ze te vullen kunstplanten en -bloemen.

Oppottafel of ompottafel

Ben je op zoek naar een handige tafel voor verpotten van planten en bloemen? Misschien is dan een oppottafel of ompottafel van De Balkonkast iets voor jou. Deze tafels zijn speciaal op hoogte gemaakt zodat jij makkelijk je planten kan verpotten. Ben jij een echte planten- en bloemenliefhebber dan is een oppottafel een onmisbare aanvulling voor jouw tuin,. Maak het jezelf gemakkelijk door in alle ruimte en comfort je planten te verpotten. Zere knieën en rug zijn hiermee verleden tijd!

Moesttuintafel of moestuinbak

Je eigen groenten en fruit telen, het is al langere tijd een trend. Wat zeg nou zelf, het is gewoon leuker en lekkerder om uit je eigen moestuinbak te eten. Met een moestuinbak van hout kweek je zelf allerlei groenten, fruit en kruiden. Bijvoorbeeld tomaten, aardbeien, munt, basilicum, etc. Zorg altijd voor goede minerale grond en voeding zodat het zelf kweken een succes wordt. En met onze handige moestuinbakken en moestuintafels wordt zelf telen nu nog makkelijker en leuker. Of je nu groene vingers hebt of niet, met de moestuinbakken van De Balkonkast zorg jij voor je eigen ingrediënten!

Plantenbakken van hout kopen?

Wil je een mooie plantenbak of bloembak kopen? Onze houten plantenbakken zijn geschikt voor buiten en binnen en worden altijd kant en klaar geleverd. Dus je hoeft zelf niks in elkaar te zetten. Kies zelf het type houten plantenbak dat het best bij jouw buitenruimte past en wij zorgen voor de rest.